UPDATE:

DOOR OMSTANDIGHEDEN KAN DIT NESTJE (NOG?) NIET DOORGAAN.

Het was onze verwachting dat Anne ergens half februari 2021 loops zou worden en op of na haar tweede verjaardag gedekt zou worden. De natuur heeft het echter anders bedacht. Anne is een aantal weken eerder dan gepland loops geworden, wat betekent dat we haar niet mochten laten dekken. In de regels van de Flatcoated Retriever Club staat dat een teefje minimaal twee jaar oud moet zijn bij haar eerste dekking.

We hebben daarom besloten om nog dit jaar een nestje te fokken met onze Floortje. Zij heeft eerder een nestje gehad met Hunter (Flatout Kansas City Strip) en onze bedoeling was al om nog een keer voor deze combinatie te kiezen. Het wordt nu alleen wat vervroegd. Meer informatie over dit nestje vindt u hier.

Of Anne later alsnog een nestje zal krijgen is nu nog niet te zeggen. Wij hopen natuurlijk van wel. 

Ergens in de toekomst hopen wij een nestje te fokken met

– Winchmore Bet Your Bottom Dollar (Bamse) & Roughcovers Arabelle (Anne)

Bamse is een mooie reu met een heel lief karakter. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen in de showwereld en ook in het veld staat hij zijn mannetje.

Anne is de dochter van onze Senna en pappa Tristan. Senna, Anne en halfzusje Floortje vormen een hecht drietal in onze roedel. Anne heeft goede resultaten behaald op diverse shows. Er wordt zeer regelmatig met haar getraind maar door de coronamaatregelen heeft zij nog geen werkdiploma kunnen behalen. Maar het potentieel is er en het diploma komt zeker nog 🙂

Het wordt Anne’s eerste nestje. Wij hopen dat alles naar verwachting gaat en Anne en Bamse prachtige kindertjes krijgen 🙂

Stamboom en foto’s van Bamse vindt u hier en van Anne hier. Ook vindt u hier meer informatie over de gezondheidsonderzoeken en diploma’s.

Ook voor dit nestje wordt weer een fotoalbum gemaakt. Het album vindt u hier. 

Foto’s van andere nestjes kunt u hier bewonderen.