Skip to main content

Nest Anne 2022

Op 26 maart 2022 is het nestje geboren van

– Winchmore Bet Your Bottom Dollar (Bamse) & Roughcovers Arabelle (Anne)

Er zijn 3 lever reutjes en 5 zwarte teefjes. Alle pupjes hebben al een fijn baasje gevonden.

Het is Anne’s eerste nestje. De bevalling is heel goed verlopen en Anne is een erg zorgzaam moedertje. Pappa Bamse kan trots op haar en zijn prachtige kindertjes zijn 🙂

Ook voor dit nestje wordt weer een fotoalbum gemaakt. Het album vindt u hier. 

Pappa Bamse is een mooie reu met een heel lief karakter. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen in de showwereld en ook in het veld staat hij zijn mannetje.

Anne is de dochter van onze Senna en pappa Tristan. Senna, Anne, halfzusje Floortje en nichtje Lotte vormen een hecht kwartet in onze roedel. Anne heeft goede resultaten behaald op diverse shows. En ze heeft ook haar SJP-C diploma behaald!

Stamboom en foto’s van Bamse vindt u hier en van Anne hier. Ook vindt u hier meer informatie over de gezondheidsonderzoeken en diploma’s.

Foto’s van andere nestjes kunt u hier bewonderen.

Op 3 mei 2022 zijn de pupjes gechipt en is er DNA afgenomen. Vanaf vandaag hebben ze allemaal hun stamboomnaam gekregen en die ziet u hieronder in het overzicht. En zoals bij ons gebruikelijk is hebben hun namen iets te maken met de vader van het nestje…. In dit geval dus pappa Bamse…. Bamse is de naam van een Zweeds stripfiguurtje: het sterkste beertje van de heeeele wereld. Pappa Bamses vader komt uit Denemarken en zijn opa en oma komen uit Zweden. Het thema van dit nestje is daarom…… Personages uit de boeken van Astrid Lindgren. Astrid Lindgren is een Zweedse schrijfster die heel veel kinderboeken heeft geschreven. Onder andere het ook in Nederland zeer bekende Pippi Langkous.

Naam Puppy

Roughcovers Karlsson (Bandje Oranje)
Roughcovers Mio (Bandje Grijs)
Roughcovers Emil (Bandje Donkerblauw)
Roughcovers Ronja (Bandje Roze)
Roughcovers Pippi (Bandje Fuchsia)
Roughcovers Madicken (Bandje Groen)
Roughcovers Lotta (Bandje Geel)
Roughcovers Mirabell (Bandje Lichtblauw)
Menu
error: Content is protected !!