Skip to main content

Huisdierenverzekering

Het afsluiten van een dierenverzekering kan verstandig zijn maar ieder moet dat zelf beslissen. Vergelijkt u ook de verschillende verzekeringen en kies de verzekering die voor u het beste voldoet.

Wij bieden u deze actie aan als service, wij hebben verder geen bemoeienis met de verzekering. Alle contacten verlopen dan ook via Ohra.

Wanneer u zich aanmeldt via de op deze pagina vermelde banner (dus via onze site) ontvangt u van Ohra (eenmalig) 10 euro korting op uw premie.

ONDERSTAANDE INFORMATIE WORDT U AANGEBODEN DOOR OHRA:

Waarom je huisdier verzekeren?

Je huisdier is onderdeel van je gezin en verdient de beste zorg. Stel je hond eet per ongeluk z’n piepende balletje op of je kat wordt plotseling ziek. Met een huisdierenverzekering ben je verzekerd voor de meest voorkomende medische kosten voor je hond of kat. Sluit je een huisdierenverzekering af voordat je hond of kat 7 jaar wordt, dan heb je de zekerheid dat je je maatje de beste zorg kunt geven, ook als je hond of kat straks senior is. Dat scheelt veel zorgen nu en in de toekomst. Wel zo prettig.

Hoe werkt een huisdierenverzekering?

Algemene zorg voor je huisdier verzeker je met een ziektekostenverzekering. Bij verschillende aanbieders kun je kiezen uit verschillende ziektekostenpakketten.

Bij de huisdierenverzekering van OHRA zit in ieder pakket standaard:

  • een consult bij de dierenarts

  • onderzoeken zoals echo-, röntgen-, bloedonderzoek, MRI bij noodzakelijke operaties

  • medicijnen

  • euthanasie

Wil je meer zekerheid? Dan kun je de huisdierenverzekering aanvullen met extra dekkingen.

Verzekeraar met gespecialiseerd huisdierenteam

Het aanbieden van een goede ziektekostenverzekering voor honden en katten is een vak apart. Daar is veel kennis en kunde voor nodig. Daarom heeft OHRA een uitgebreid team van OHRA-medewerkers dat zich enkel en alleen bezighoudt met de huisdierenverzekering. Zij handelen hiervoor dagelijks alle telefoontjes, whatsappberichten en claims af. Vaak hebben ze zelf een hond of kat, en sommigen hebben jarenlang in een dierenartspraktijk gewerkt. Zij weten dus wat je meemaakt als je hond of kat ziek is of een ongeluk heeft gehad. Daarnaast is OHRA de grootste dierenverzekeraar in Nederland.

Online je factuur declareren

 OHRA maakt het graag zo gemakkelijk mogelijk voor je als klant. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig online declareren. Je ontvangt dan je vergoeding binnen enkele dagen op je rekening.

Meer weten over de OHRA Huisdierenverzekering of direct een verzekering afsluiten, klik op de banner.

Menu
error: Content is protected !!