Skip to main content

Trimsalon

Trimsalon “Roughcovers Trimcorner” in Rockanje. Wij hebben een volledig ingerichte en verwarmde trimsalon waar u welkom bent om uw hond deskundig te laten verzorgen.

Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van Flatcoated Retrievers. In overleg is er veel mogelijk. Bijvoorbeeld ‘s ochtends brengen/’s avonds halen, bij uw hond blijven, behandeling in het weekend of ‘s avonds, volledige behandeling, deelbehandeling en alles daar tussenin.

Wij zijn als rasspecialist aangesloten bij de VVTN.  Voor informatie en afspraken kunt u ons bellen of mailen.

Puppy’s: Jong geleerd is oud gedaan. Als u uw Roughcovers puppy komt ophalen is hij/zij al verschillende malen op onze trimtafel geweest. We doen dit om de pup langzaam te laten wennen. Ook nadat u uw puppy heeft opgehaald gaat het wennen nog even door. Wij geven u de mogelijkheid om tot de leeftijd van zes maanden kosteloos een bezoek aan onze trimcorner te brengen. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere puppy’s! Als de puppy’s zes maanden zijn geweest kunnen we langzaam beginnen met het “echte werk” en gaat u het standaard tarief betalen.

Meer informatie over de vachtverzorging van uw flatcoated retriever vindt u hier.

 

Prijzen
Borstelen, kammen, trimmen volgens rasstandaard. 35 euro
Borstelen, kammen, trimmen volgens rasstandaard, wassen, drogen. 50 euro
Wassen.* 10 euro
Wassen en drogen.* 15 euro
Borstelen, kammen, wassen, drogen. 22,50 euro
Puppy wennen tot zes maanden. gratis
Nagels knippen. 5 euro
   

* Bij deze behandelingen dient u uw hond vooraf zelf te borstelen en klitvrij te maken. Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Overige (deel)behandelingen in overleg.

Menu
error: Content is protected !!