Skip to main content

Apporteer-/jachttraining

Er worden het hele jaar door apporteer-/jachttrainingen gegeven, met uitzondering van enkele weken per jaar in juni en september, omdat we dan zelf op vakantie zijn. In de winterperiode, rond de kerst, is er ook een aantal weken geen training. Het ligt een beetje aan het weer hoe lang.

De trainingen worden gegeven op diverse locaties in de regio. We zijn steeds twee weken op een bepaalde locatie, daarna weer naar de volgende. De locaties liggen o.a. bij het Brielse Meer, Heenvliet, Zuidland en Simonshaven. Er wordt in relatief kleine groepjes getraind en de meeste mensen trainen al heel lang. Dat betekent dat je elkaar kent en dat iedereen bereid is om een ander te helpen, mocht dat nodig zijn.

De lessen kosten 80 euro per blok van tien lessen, bij vooruitbetaling te voldoen. Na de tien lessen kun je gewoon weer verder gaan, wat de meeste mensen dus ook doen. Mocht je een keer niet kunnen, krijg je geen restitutie maar je krijgt wel de mogelijkheid om de les in te halen in een andere groep.

De lessen worden groepsgewijs gegeven maar er is altijd ruimte om op aangepast niveau mee te doen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan even contact met ons op.

Menu
error: Content is protected !!